تاریخ امروز
تاریخ شمسی اینجا نمایش داده می‌شود

نکات مهم برای کارفرما در انتخاب طراح سایت

شما به عنوان صاحب یک کسب‌وکار احتمالا به این فکر افتاده‌اید که یک وب‌سایت داشته باشید و کسب‌وکار خود را آنلاین کنید، برای راه‌اندازی وب‌سایت یا هر کاری غالبا 2 راه دارید:

راه اول: انجام کار توسط خودتان

راه دوم: برونسپاری یا انجام توسط شخص یا تیم دیگری

با توجه به عنوان مقاله قصد ما بررسی راه دوم است، با توجه به اینکه فاکتور زمان و سرعت عمل یکی از مهمترین نکاتی است که امروزه باید مدنظر قرار دهیم، پس سپردن طراحی سایت به یک تیم طراحی سایت در اکثر موارد کار عاقلانه‌تری می‌باشد. در ادامه مطلب به بررسی عوامل کلیدی در انتخاب صحیح یک تیم طراحی سایت می‌پردازیم:

نمونه‌ کارهای قبلی و مرتبط

یکی از مهمترین روش‌های شناخت توانایی و عملکرد یک متخصص بررسی سوابق کار و یا نمونه کارهایی است که در گذشته انجام داده‌. همانطور که از روی خانه‌های ساخته توسط یک معمار می‌توان به این پی برد که شخص متخصص و کار بلدی است، پس از روی نمونه کارهای یک طراح سایت نیز به راحتی می‌توان پی برد که به تخصص او می‌توان اعتماد کرد یا خیر. نکته حائز اهمیت دیگر نیز این است که ادعای طراح سایت مبنی بر طراحی سایت‌های معرفی شده، یک ادعای واقعی باشد و کارفرما از صحت ادعای او اطمینان حاصل کند. معمولا در قسمت نمونه‌کارها می‌توانید سایت‌های طراحی شده توسط یک شرکت را مشاهده کنید.

تعهد

قطعا هیچکس حتی به رایگان دوست ندارد با یک متخصصِ غیر متعهد قرارداد همکاری امضا کند. انجام کار با یک شخص غیر متعهد به جز زمان و اهمیت ویژه‌ای که دارد، انگیزه و انرژی کارفرما را می‌گیرد. غالبا ویژگی متعهد بودن یک طراح سایت خیلی مهمتر از متخصص بودن است پس حتما مطمئن شوید که طراح سایت شما به تعهدات خود پایبند است و این نکته را نیز دقت کنید که طراح سایت شما شرایط لازم برای متعهد بودن را دارد؟ برای مثال اگر با یک شخص و نه یک تیم قرار است همکاری کنید، آیا خدمت سربازی خود را به پایان رسانده؟ یا اینکه آیا قصد مهاجرت ندارد؟ از این قبیل اتفاقات ناگوار برای کارفرما کم نبوده پس به جز داشتن یک سایت زیبا و جذاب به تعهد بلند مدت طراح سایت نیز دقت کنید.

سابقه و تجربه

قدمت یک شرکت طراحی سایت بدون شک فاکتور مهم و تاثیرگذاری است، قطعا یک متخصص با تجربه برتری زیادی نسبت به یک متخصص تازه کار دارد. اهمیت این مورد زمانی دوچندان می‌شود که شما تقریبا جای آزمون و خطا ندارید و با یک کسب‌وکار آنلاین ضعیف یا متوسط شانس چندانی برای رقابت با رقبای قدیمی و قدر خود در حوزه آنلاین ندارید. یک طراح سایت با تجربه می‌تواند کمک شایانی به شما در بهتر بودن سایت‌تان در خیلی از جهات حتی در شروع کار بکند.

آیا نمونه‌کارهای مرتبط با حوزه کاریِ شما دارد؟

گرچه داشتن نمونه کارهای سطح بالا برای انتخاب یک طراح سایت معیار خوبی است ولی مرتبط بودن نمونه کار نیز برای یک کارفرما نکته بسیار مهمی است، به عنوان مثال شرکت طراح سایتی که فقط در حوزه طراحی سایت‌های شخصی و شرکتی تجربه داشته و نمونه کارهای کمتری در حوزه سایت‌های فروشگاهی دارد، قطعا گزینه مناسبی برای طراحی سایت فروشگاهی نیست!

نظرات مشتریان قبلی

نظر مشتریان قبلی همیشه یکی از بهترین معیارها برای انتخاب یک محصول یا شرکت بوده است. شما با پرس و جو از مشتریان قبلی یک شرکت طراحی سایت می‌توانید به راحتی متوجه شوید که شرکت موردنظر شما در یک کلام برای عقد قرارداد و انجام کار طراحی سایت شما مناسب هست یا خیر.

از چه راه‌هایی نظرات مشتریان قبلی یک شرکت را داشته باشیم؟

  1. نظرات مشتریان درج شده در وب سایت شرکت طراح سایت
  2. سایت‌هایی که شرکت طراح سایت طراحی کرده است را پیدا کنید و از طریق صفحه تماس با ما از صاحب سایت مورد نظر بخواهید تا نظر خود را درباره شرکت طراح سایت بگوید (دو سوال کلیدی که می‌توانند راه‌گشا باشند: آیا اگر به عقب برگردید بازهم با این شرکت همکاری می‌کنید؟ یا اینکه، این شرکت را به دیگران برای طراحی سایت‌شان پیشنهاد می‌کنید)
  3. از خوده شرکت طراح سایت بخواهید تا شماره چند نفر از مشتریان قبلی خود را به شما بدهد، اگر ممانعت کرد پس کاسه‌ای زیر نیم کاسه هست!
  4. در اینستاگرام خود استوری کنید یا از دوست و آشنا بپرسید که شرکت موردنظر شما را کسی می‌شناسد؟

وب‌سایت شرکت طراح سایت را مشاهده کنید

یکی از دیگر خصوصیات یک شرکت‌ حرفه‌ای طراح سایت این است که خودشان یک سایت حرفه‌ای و به روز داشته باشند، اگر شما با سایت خودشان ارتباط برقرار کردید و برای شما راضی کننده بود، پس به احتمال زیاد این شرکت می‌تواند قابل اعتماد باشد، اکثر شرکت‌های طراحی سایت، وب سایت خودشان پر عیب و ایراد بوده که این موضوع خود گویای ضرب‌المثل مُشک آنست که خود ببوید است.

با یک شخص طرف حساب هستید یا یک تیم طراحی وب‌سایت؟

یک شخص به تنهایی و به صورت حرفه‌ای نمی‌تواند به همه جنبه‌های طراحی سایت مسلط باشد و در همه ابعاد ادعای حرفه‌ای بودن کند. با توجه به اینکه روز به روز مهارت‌ها عمیق‌تر و حوزه‌ها تخصصی‌تر می‌شوند،‌ پس برای اینکه یک وب‌سایت خوب را بتوانید داشته باشید بهتر است با یک تیم طراحی سایت طرف حساب باشید تا اینکه فقط یک نفر، به جز این در صورتی که به هر دلیلی شخص در دسترس نباشد و یا اتفاقی برایش بیفتد کسب‌وکار و آینده وب‌سایت شما به راحتی به خطر می‌افتد پس بهتر است فکر آخر را اول کار بکنید و یک کار تیمی را به یک نفر نسپارید.

برخی حوزه‌هایی که یک تیم طراحی وب‌سایت باید به آن‌ها مسلط باشد:

  • طراحی وایرفریم، رابط کاربری و گرافیکی UI & UX
  • برنامه‌نویسی Back End و پایگاه داده‌ها
  • برنامه‌نویسی Front End
  • دیجیتال مارکتینگ و سئو
  • پشتیبانی مناسب و پاسخگو
  • امنیت وب‌سایت و سرورها
  • آنالیز و تحلیل کاربران وب‌سایت (ابزارهای گوگل مانند: google analytics/tag manager/search console)

به نحوه پاسخ دهی شرکت طراح سایت خیلی توجه کنید

آیا همیشه در دسترس هستند و رفتاری دوستانه دارند؟ آیا از کسب‌وکار و جزئیات پروژه سوال می‌پرسند یا فقط قصد دارند هرچه زودتر سایت شما طراحی شود و فقط به فکر پول گرفتن از شما هستند؟ شروع یک پروژه طراحی سایت همانند یک پروژه ساختمانی پر از جزئیات و ریزه‌کاری هست، پس هرچقدر شرکت طراح سایت دقیق‌تر و با حوصله‌تر باشد احتمال بهتر انجام شدن پروژه طراحی سایت شما بیشتر است.

آیا پس از اتمام پروژه امکان ویرایش و اعمال تغییرات هست؟

اگر شرکت طراح سایت شما تجربه و تخصص کافی را داشته باشد قطعا با ویرایش و اعمال تغییرات نباید هیچ مشکلی داشته باشد، در هر صورت قبل از عقد قرارداد حتما این مورد را از آن‌ها بپرسید، البته که با پرداخت هزینه این کار شدنی است اما برخی شرکت ها حتی با پرداخت هزینه توسط شما، باز هم قادر به انجام تغییرات نیستند، حالا یا به دلیل کمبود تخصص و تجربه است و یا انتخاب زبان برنامه نویسی یا قالب نامناسب.

2 1 رای
رأی دهی به مقاله
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در email

پیشنهاد می‌کنیم مطالب زیر را هم مطالعه کنید:

مهمترین سنجه‌های کلیدی تجارت الکترونیک eCommerce KPIs (قسمت اول)

از سیر تا پیاز صفحه درباره‌ ما سایت + آموزش گام‌ به‌ گام

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments